Blogger
Youtube
Facebook
  • Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyezned kell a JavaScript használatát.
  • 06 1 261 0078
  • 06 20 938 4663

A koronavírus terjedésének megelőzése, az emberi egészség védelme érdekében, a járványügyi veszélyhelyzeti rendelkezésekkel összhangban az Innovációs és Technológiai Minisztérium és a KAV Közlekedési Alkalmassági és Vizsgaközpont Nonprofit Kft. 2020. március 19-től visszavonásig felfüggeszti a járművezetők és közlekedési szakemberek vizsgáit, alkalmassági vizsgálatait és utánképzéseit.

 Az intézkedés a közúti, a vasúti, és a hajózási területet egyaránt érinti, és kiterjed a pályaalkalmassági vizsgálatok elvégzésére is.

A befizetett vizsgadíját senki sem veszíti el, minden érintett a vészhelyzet elhárítását követően díjmentesen vehet majd részt a most lemondott vizsgákon, vizsgálatokon és utánképzéseken.

A felhalmozódó elmaradt vizsgák gyors lebonyolítása érdekében a KAV a tervek szerint a hivatali időn túli és hétvégi időpontokat is biztosít majd a vizsgákra.

 

Új tanfolyami jelentkezéseket továbbra is folyamatosan fogadunk.
Amint a vizsgáztatásra lehetőség nyílik, a jelentkezések időrendi sorrendjének figyelembe vételével regisztráljuk a képzésre és vizsgára.
Mindazokkal akiknek a felfüggesztés miatt a vizsgája elhalasztódott azonnal felvesszük a kapcsolatot, amint információhoz jutunk.