Blogger
Youtube
Facebook
  • Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyezned kell a JavaScript használatát.
  • 06 1 261 0078
  • 06 20 938 4663

A Kormány 2020. május 16-án hozott döntésével összhangban a KAV Közlekedési Alkalmassági és Vizsgaközpont Nonprofit Kft. május 18-án Budapesten és Pest megyében is újraindítja márciusban felfüggesztett tevékenységét a közúti, a vasúti és a hajózási területen.

 

A Vizsgaközpont csak ott szervez vizsgákat, vizsgálatokat és utánképzéseket, ahol járványügyi szempontból biztonságos körülményeket tud teremteni. A részvétel kötelező feltétele a védőfelszerelés – maszk és kesztyű – viselése.

Közleményükben kihangsúlyozzák, hogy a vizsgák és vizsgálatok szervezésénél előnyt élveznek azon ügyfelek, akik már rendelkeztek korábban időponttal, de azt a vészhelyzeti korlátozások miatt a Vizsgaközpontnak le kellett mondania.

Ezzel kapcsolatban irodánk is megkezdte a vizsgaidőpontok egyeztetését a korábban vizsgaidőponttal rendelkezőkkel és a már tanfolyamot végzettekkel.

A tanfolyamok szervezése is elkezdődött, a félbe maradt és új tanfolyamok beindításáról a résztvevőket és regisztrált érdeklődőket külön kiértesítjük.

Várjuk a további jelentkezéseket!

Legyünk együtt sikeresek!