Blogger
Youtube
Facebook
  • Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyezned kell a JavaScript használatát.
  • 06 1 261 0078
  • 06 20 938 4663

Vállalkozói tanfolyamunkra

még 2 napig lehet jelentkezni

Árufuvarozó, buszos vagy taxis szakmai irányitó képzés és vizsga

06-20-248-6818

Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyezned kell a JavaScript használatát.

Tanfolyami érdeklődését, jelentkezését leadhatja e-mail-en is.

Taxivezető:  Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyezned kell a JavaScript használatát.

GKI képzés: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyezned kell a JavaScript használatát.

Gépkezelő OKJ vizsga:  Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyezned kell a JavaScript használatát.

Válllalkozó - szakmai irányitó:  Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyezned kell a JavaScript használatát.

A 81/2020. Korm. rendelet 6.§ (1) bekezdése szerint a magyar állampolgárok Magyarország területén hatályos, lejáró hivatalos okmányai a veszélyhelyzet megszűnését követő 15 napig érvényesek. Ehhez kapcsolódóan számos kérdés merült fel, többek között, hogy a gépjármű forgalmi engedélye, a „magyar állampolgárok hivatalos okmányának” vagy a gépjármű hivatalos okmányának minősül-e, illetve, hogy a rendelet csak a magyar állampolgárokra vonatkozik, vagy a jogi személyek tulajdonában lévő járművekre is?

Bővebben...

A Kormány 2020. május 16-án hozott döntésével összhangban a KAV Közlekedési Alkalmassági és Vizsgaközpont Nonprofit Kft. május 18-án Budapesten és Pest megyében is újraindítja márciusban felfüggesztett tevékenységét a közúti, a vasúti és a hajózási területen.

Bővebben...

Magyarország bejelentette az EU Bizottság felé, hogy 2020. március 21. és április 19. között időszakban átmeneti intézkedésként enyhíti a vezetési és pihenőidők szabályait. A napi vezetési idő 9 óráról 11 órára, a heti 56 óráról 65 órára, a kétheti vezetési idő 90 óráról 105 órára emelkedett. A 45 perces szünet kötelező kivételének gyakorisága 4,5 óráról 5,5 órára emelkedett. A napi pihenőidő minden nap lehet 9 óra, a heti rendszeres pihenőidő 45 óráról 24 órára csökkent, melyet legfeljebb hét 24 órás időszak után kell megkezdeni.

Bővebben...