Blogger
Youtube
Facebook
  • Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyezned kell a JavaScript használatát.
  • 06 1 261 0078
  • 06 20 938 4663

Személytaxis személyszállító és Személygépkocsis személyszállító

alap, kiegészítő vagy továbbképző tanfolyam és vizsga

Tanfolyam kezdés:  2020. júliusban

 Jelentkezéskor a felkészítő anyagot díjon belül kölcsönözzük! Nincsenek rejtett költségek! Több száz sikeres vizsgázót felkészítő oktató tartja a képzést!

 Jelentkezéskor hozza magával a személyi okmányait, ha már volt Személytaxi-vezetői vizsga igazolását !

 Mi felkészültünk és várjuk az Ön jelentkezését  !
Szóljon a taxistársának is
!

Személytaxis személyszállító szolgáltató alapképzés

– TSA

Az alapképzésen azoknak kell részt venni, akik egy megyében kívánnak személyszállító szolgáltatói képesítést szerezni és korábban még nem rendelkeztek ilyen képesítéssel.

Beiskolázás során a tanulónak jeleznie kell, hogy melyik megye területére szeretné megszerezni a képesítést, és csak az adott megyében tehet vizsgát

Személytaxis személyszállító szolgáltató továbbképzés

– TST

A továbbképzésre irányuló képzésen azoknak kell részt venni, akiknek a korábban megszerzett személytaxis személyszállító szolgáltatói képesítés megszerzésétől eltelt öt év, függetlenül a korábbi képesítés lejáratának, illetve az évek során megszerzett, más megyékre vonatkozó jogosultság megszerzésének dátumától, valamint a 176/2015. (VII.17.) Korm. rendelet értelmében a 2015. augusztus 7-e előtt a 89/1988. (XII.20.) MT rendelet alapján kiállított személytaxi-vezetői igazolással rendelkezőknek. (Ezen korábbi képesítések 2017. december 31-ig érvényesek.)

Személytaxis személyszállító szolgáltató kiterjesztő képzés – TSK

A kiterjesztő képzésben történő részvétel során a már korábban megszerzett személytaxis személyszállító szolgáltatói képesítés kerül kibővítésre a jelentkező által meghatározott megyére. A részvételhez szükséges a korábbi képesítés érvényessége.

Beiskolázás során a tanulónak jeleznie kell, hogy melyik megye területére szeretné megszerezni a képesítést, és csak az adott megyében tehet vizsgát.

Személytaxis személyszállító szolgáltató különbözeti képzés – TSB

Akik személytaxis személyszállítással szeretnének foglalkozni, azonban már rendelkeznek személygépkocsis személyszállító szolgáltatói képesítéssel ennek a képzésnek az elvégzése szükséges. A képzés során egy megyében történő személytaxis tevékenységre szerezhetnek jogosultságot. A részvétel feltétele a korábban szerzett Személygépkocsis személyszállító szolgáltatói képesítés érvényessége.

Beiskolázás során a tanulónak jeleznie kell, hogy melyik megye területére szeretné megszerezni a képesítést, és csak az adott megyében tehet vizsgát.

Személygépkocsis személyszállító szolgáltató alapképzés

– SGSA

A személygépkocsis személyszállító szolgáltató alapképzés megszerzéséhez szükséges tanfolyamon azoknak kell részt venni, aki még nem rendelkeznek személygépkocsis vagy személytaxis szolgáltatói képesítéssel, és nem taxi kivitelű járművel végzik majd a személyszállítást pl. szállodával, idegenforgalmi irodával megkötött szerződés alapján.

Személygépkocsis személyszállító szolgáltató továbbképzés

– SGST

A továbbképzésre irányuló képzésen azoknak kell részt venni, akiknek a korábban megszerzett személygépkocsis személyszállító szolgáltatói képesítés megszerzésétől eltelt öt év, függetlenül a korábbi képesítés lejáratának dátumától, valamint a 176/2015. (VII.17.) Korm. rendelet értelmében a 2015. augusztus 7-e előtt a 89/1988. (XII.20.) MT rendelet alapján kiállított személygépkocsis személyszállító igazolással rendelkezőknek. (Ezen korábbi képesítések 2017. december 31-ig érvényesek.)

Személygépkocsis személyszállító szolgáltató különbözeti képzés

– SGSK

Azok részvétele indokolt a személygépkocsis különbözeti képzésen, akik korábban már szereztek személytaxis szolgáltatói képesítést és nem taxi kivitelű járművel végzik majd a személyszállítást pl. szállodával, idegenforgalmi irodával megkötött szerződés alapján.

Feltétel a korábban szerzett személytaxis szolgáltatói képesítés érvényessége.

Képzési és vizsga díjak, igazolvánnyal együtt:

Személytaxis személyszállító szolgáltató alapképzés

– TSA

 

65.000,-

Személytaxis személyszállító szolgáltató továbbképzés

– TST

 

33.000,-

Személytaxis személyszállító szolgáltató kiterjesztő képzés

– TSK

25.000,-

Személytaxis személyszállító szolgáltató különbözeti képzés

– TSB

40.000,-

Személygépkocsis személyszállító szolgáltató alapképzés

– SGSA

 

60.000,-

Személygépkocsis személyszállító szolgáltató továbbképzés

– SGST

 

33.000,-

Személygépkocsis személyszállító szolgáltató különbözeti képzés

– SGSK

 

25.000,

 

Taxivezető alapképzés, taxivezető továbbképzés tanfolyamokkal is várjuk!

Taxivezető alapképzés, taxivezető továbbképzés tanfolyamokkal is várjuk!A taxizás kifizetődő tevékenység, ami főállásban is jó megélhetést biztosít, de mellékkeresetnek is nagyszerű választás. Mivel egy külön szakmáról van szó, mindenkinek kötelező szakképesítést szerezni, aki taxizással kíván foglalkozni. Ha Ön szeret vezetni, több éve balesetmentesen vezet, ha a pályaalkalmassági vizsgájának nincs akadálya, a taxivezető alapképzést követően ezzel az új szakmával elhelyezkedhet egy taxis cégnél, vagy dolgozhat önállóan, mint vállalkozó, melyhez személyszállító vállalkozói tanfolyamot is tudunk ajánlani.

Az alapképzésen túl, azoknak is kötelező visszaülni az iskolapadba, akik folyamatosan taxiznak, nekik öt évente kell a taxivezető továbbképzésen részt venniük a biztonságos utas szállítás érdekében, első ízben 2018. december 31-ig bezárólag.

Forduljon hozzánk bizalommal, és vegye igénybe szolgáltatásainkat annak érdekében, hogy törvényes keretek között foglalkozhasson a rugalmas időbeosztást biztosító taxizással! A taxivezető alapképzés és a taxivezető továbbképzés sem igényel az idejéből három napnál többet. A részletekkel kapcsolatban keressen minket feltüntetett elérhetőségeinken!

Várjuk Önt is a taxivezető alapképzésen, vagy a taxivezető továbbképzésen!