Blogger
Youtube
Facebook
  • Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyezned kell a JavaScript használatát.
  • 06 1 261 0078
  • 06 20 938 4663
Az Európai Unióhoz történt csatlakozásunk óta a szállítási vállalkozásoknak úgy kell megszervezni a gépjárművezetők munkáját, hogy meg tudjanak felelni a gépkocsivezetők vezetési és pihenőidejének előírását tartalmazó 561/2006 EK  rendelet és a tachográfkészülékekre vonatkozó előírásokat tartalmazó 165/2014/EU rendelet előírásainak.

 

TACHOGRÁF KORONGOK KIÉRTÉKELÉSE - DIGITÁLIS LETÖLTÉS

Cégünk - számítógépes kiértékelő programmal - bérmunkában vállalja a tachográf korongok kiértékelését, a digitális tachográfok és sofőrkártyák letöltését és kiértékelését, a szükséges írott anyagok, jelenléti ívek elkészítését, a vállalkozás helyett és érdekében.

 

TACHOGRÁF ISMERETEK OKTATÁS ÉS KONZULTÁCIÓ

Irodánk vállalja a jogszabályi előírásoknak megfelelően a gépkocsivezetők szakmai továbbképzését az analóg és a digitális tachográf használat, a vezetési és pihenőidők előírásainak, a menetokmányok vezetésének előírásairól, a közigazgatási bírságokról és mindarról amit egy gépkocsivezetőnek aktuálisan ismernie kell! Cégek részére kihelyezett oktatást vállalunk egyéni jelentkezőket összevont csoportokba várjuk!

 

DIGITÁLIS TACHOGRÁF OKTATÓCSOMAG

Gyors betekintést nyújt Önnek a digitális menetíró világába. Témák: a készülék felépítése, az Ön kötelezettségei és jogosultságai, az ellenőrző készülék kezelése és a kijelzések, nyomtatások helyes értelmezése.

Készüljenek fel velünk a közúti és telephelyi ellenőrzésekre!

A mi partnereink már megtapasztalták, hogy a bírságok így elkerülhetők!

Szerezzen megalapozott tudást Ön és képezze gépkocsivezetőit is!

Bevételét Ön se bírságokra költse!

Kérjen ajánlatot oktatásra, letöltésre, kiértékelésre!

 

Kapcsolatfelvétel